Loopbaanmogelijkheden

Je krijgt ongekende mogelijkheden om te groeien.

Als je eenmaal bij DEMCON in dienst bent en de drang krijgt om te leren en te groeien, dan bieden we je daarvoor zeer veel mogelijkheden. Aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan kun je jezelf bij DEMCON heel breed ontwikkelen (waardoor je inzetbaarheid enorm wordt vergroot) en daardoor beter bepalen waar je wérkelijke passie ligt.

Schoolbanken zul je bij ons niet echt aantreffen, maar dat je hier enorm veel leert is absoluut een feit. Op welk niveau je momenteel ook staat. Je kunt dat zien als een verbreding en verdieping van je kennis op universitair niveau.
Dat betekent ook dat je meteen na je aanstelling een persoonlijke mentor krijgt die jou gedurende een lange periode helpt om het allerbeste uit jezelf te halen, ook buiten je specialisatie.

Dat alles doen we op een belangrijke voorwaarde: dat je uit het juiste hout gesneden bent, een bepaalde mate van zelfredzaamheid hebt en je je volledig inzet om het beste uit jezelf te halen. Maar dan is de sky ook daadwerkelijk de limit.