Cultuur

Wat kenmerkt de DEMCON-cultuur?

Je komt bij DEMCON terecht in een informele sfeer en er heerst een sterk “wij-gevoel”. We realiseren ons dat we het mét elkaar moeten doen en dat we alleen op die manier tot oplossingen komen die nog nooit ergens zijn bedacht. Iedereen beseft dat we bij een heel bijzonder bedrijf werken waar we voortdurend met nieuwe dingen bezig kunnen zijn en waar we over de grenzen van ons vakgebied kunnen kijken.

We zijn trots op onze organisatie en hebben veel vertrouwen in de toekomst. Je krijgt veel professionele ruimte en vrijheid, maar we gaan er ook vanuit dat je jezelf bewust bent van de verantwoordelijkheid die dat met zich meebrengt.

Hoe is de omgang tussen de personeelsleden onderling?

We zijn een zeer hechte club waar respect voor elkaar een belangrijke plaats inneemt. Je kunt altijd een beroep doen op je collega’s als je ergens eens niet uitkomt. Het kan zijn dat je op een gegeven moment het gevoel krijgt dat je in het diepe wordt gegooid, maar iedereen is bereid om je te helpen. Wat natuurlijk ook voor een groot deel van je eigen instelling afhangt.

Verder ontstaan er bij DEMCON ook privé leuke contacten. Dat is mede te danken aan onze actieve personeelsvereniging die regelmatig weekenden, bijeenkomsten, borrels en evenementen organiseert. Ook voor partners en kinderen. Mede daardoor is de sfeer in ons bedrijf uitstekend en gaan collega’s over het algemeen erg prettig met elkaar om.