Algemeen

Hoe blijf ik als medewerker op de hoogte van wat er allemaal speelt in het bedrijf?

DEMCON groeit flink. En we kunnen het ons goed voorstellen dat je het belangrijk vindt om op de hoogte te blijven van wat er binnen ons bedrijf speelt. Daarom zorgen we ervoor dat je regelmatig op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen binnen ons bedrijf, zowel door middel van e-mail, intranet  en ons maandelijkse personeelsnieuwsbrief en maandbijeenkomst.

Welke opleidingsmogelijkheden biedt DEMCON?

Persoonlijke ontwikkeling is voor iedereen enorm belangrijk. Daarom gaan we er vanuit dat je bereid bent om verder te kijken naar de mogelijkheden die je in je hebt en dat je je ambities met ons bespreekt. Vanaf dat moment zijn er ongekende mogelijkheden om verder te groeien, uiteraard afhankelijk van je opleiding, je kennis, kunde en kwaliteiten. Ook krijg je een persoonlijke mentor die je aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan begeleidt om het beste uit jezelf te halen.

Ben je student, dan kun je bij ons, al naar gelang je wensen, een stage volgen, een afstudeeropdracht doen, of in aanmerking komen voor een traineeship. 

Is DEMCON maatschappelijk betrokken?

We hechten bij DEMCON veel waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. We vinden het erg belangrijk om de maatschappij duurzaam te ondersteunen en om bepaalde maatschappelijke ontwikkelingen mogelijk te maken. Om die reden steken we veel tijd en energie in de ontwikkeling en vernieuwing van bijvoorbeeld hightech medische apparatuur voor ziekenhuizen en laboratoria.

Ook milieuzorg heeft volop onze aandacht. We werken zo duurzaam mogelijk en kijken continu naar mogelijkheden om verspilling tegen te gaan, zowel op het gebied van energie als van gebruiksgoederen.

Heeft DEMCON een personeelsvereniging?

Inderdaad. Een zeer actieve personeelsvereniging zelfs. Die organiseert regelmatig allerlei leuke activiteiten waarbij soms ook je partner en eventuele kinderen welkom zijn.