Unmanned Systems (Software) Engineer

Je wordt enthousiast van het ontwikkelen van autonome systemen. Je verdiept je in klantenwensen en werkt graag samen in een multidisciplinair team om innovatieve producten te ontwikkelen. Je bent niet bang voor nieuwe techniek en vindt het leuk om te innoveren. Je hebt een brede interesse in kunstmatige intelligentie, robotica en software. Je neemt indien nodig de lead en je hebt oog voor de commerciële aspecten in projecten.

Als unmanned Systems (Software) Engineer krijg je de verantwoordelijkheid over het ontwerp en ontwikkeling van onbemande systemen. Je bent in staat om de wens van een klant te vertalen in een set van wensen en eisen en weet dit te vertalen naar een systeem concept. Je bent een systeemdenker en weet je kennis en ervaring van deep learning, dynamische simulatie, algoritmes (bv. SLAM), sensor fusion, situational awareness en ROS in te zetten voor een mooi resultaat.

Wil je graag in team verband complexe, intelligente en uitdagende autonome systemen ontwikkelen dan ben jij de unmanned systems engineer die we zoeken!

Competenties & ervaring

  • Je hebt minimaal een WO – diploma, bij voorkeur in de richting Elektrotechniek, Technische Informatica, Technische Natuurkunde;
  • Minimaal 5 jaar ervaring met ontwikkeling van software en/of robotica;
  • Kennis van ROS, Deep Learning en kunstmatige intelligentie
  • Je hebt kennis van of ervaring met verschillende ontwikkelmethoden en technieken  en je houdt je vakkennis op peil;
  • Je bent goed in staat om risico’s in te schatten;
  • Verder ben je analytisch sterk, beschik je over een goed conceptueel vermogen, resultaatgericht, energiek en gedreven.

Wij bieden

Een loopbaan binnen een innovatieve organisatie waarbij je komt te werken in een uitdagende omgeving met een prettige werksfeer en betrokken collega’s.  Natuurlijk bieden wij verder mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.

Reageren/meer informatie

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Peter Visser, Groupsleader Software Engineering, tel. 088 1152000. Solliciteren kun je door je brief met motivatie en bondig CV te versturen naar recruitment@demcon.nl, ter attentie van Marleen Blanckenborg, Recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

EmailLinkedInFacebookTwitter