Technical project buyer

Ben je technisch opgeleid, heb je ervaring als inkoper en ben je toe aan een volgende stap?

Dan ben jij voor ons de kandidaat!

DEMCON groeit, het aantal ontwikkelprojecten die leiden tot reguliere productie neemt sterk toe daardoor is er behoefte ontstaan aan een project buyer met technische kennis die weet welke inkoopondersteuning onze ontwikkelaars en engineers nodig hebben in elke fase. Inkoop draagt bij in de ontwikkeling van onze complexe mechatronische projecten vanaf de conceptfase tot aan reguliere productie.

Voor DEMCON ben jij verantwoordelijk voor de projectinkoop van materialen (zowel maak- als koopdelen) en zorg je er uiteindelijk voor dat de supply chain goed wordt ingericht t.b.v. reguliere productie. Je voelt je goed als spin in het web tussen leveranciers en de interne klant. Je draagt zorg voor een verantwoorde leverancierskeuze, je hebt uitgebreide kennis van de leveranciersmarkt, primair mechanica en kunststoffen, kennis van elektro, elektronica is een pre. Het inkoopvak kent voor jou geen geheimen, je bent een professional.

Tevens draag je bij aan de strategievorming binnen de afdeling Inkoop met betrekking tot leveranciersmanagement. Je zorgt voor een vast netwerk van leveranciers voor de projecten waar seriematig geproduceerd gaat worden (commodity beheer).


Competenties & ervaring

  • HBO werk- en denkniveau, afgeronde technische opleiding (bijv. Werktuigbouwkunde);
  • Je hebt meerdere jaren ervaring als (project) inkoper, in een high tech-werkomgeving waar R&D, Engineering en Productie onderdeel uitmaken van de organisatie;
  • Je hebt een gedegen actuele kennis van inkoop, logistiek en de leveranciersmarkt;
  • Je hebt sterke commerciële en analytische vaardigheden, kunt gestructureerd werken en beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden;
  • Je beschikt over een bovengemiddelde resultaatgerichtheid en neemt het initiatief;
  • Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal goed;

Wij bieden

Een afwisselende functie binnen een sterk dynamisch, groeiend en informeel georganiseerd bedrijf. Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief. Marktconforme salariëring en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Reageren?

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Marco Nijenstein, Supply Chain Manager, tel. 088-1152000.
Solliciteren kun je door je brief met motivatie en bondig C.V. te versturen naar recruitment@demcon, t.a.v. Marleen Blanckenborg, recruiter.

 

 

EmailLinkedInFacebookTwitter