Technical project buyer

Projectinkoop | mechanica | leveranciersmarkt | supply chain | zelfsturend

Heb je een passie voor projectinkoop, ervaring in een high tech omgeving en wil je deel uitmaken van een bevlogen team? Dan ben jij de technical project buyer die we zoeken voor locatie Son!

DEMCON groeit, het aantal ontwikkelprojecten die leiden tot reguliere productie neemt sterk toe. Daarom zijn we op zoek naar een project buyer met technische kennis die weet welke inkoopondersteuning onze ontwikkelaars en engineers nodig hebben in elke fase. De afdeling Inkoop draagt bij in de ontwikkeling van onze complexe mechatronische projecten vanaf de conceptfase tot aan reguliere productie.

Jouw taken

Als technical project buyer ben jij verantwoordelijk voor de projectinkoop van materialen (zowel maak- als koopdelen) en zorg je er uiteindelijk voor dat de supply chain goed wordt ingericht ten bate van reguliere productie. Je kunt snel schakelen tussen de leveranciers en de interne klant en draagt zorg voor een verantwoorde leverancierskeuze. Je hebt uitgebreide kennis van de leveranciersmarkt, primair mechanica, kunststoffen en elektro. Kennis van elektronica is een pre. Het inkoopvak kent voor jou geen geheimen, je bent een professional.

Tevens draag je bij aan de strategievorming binnen de afdeling Inkoop met betrekking tot leveranciersmanagement. Je zorgt voor een vast netwerk van leveranciers voor de projecten waar seriematig geproduceerd gaat worden (commodity beheer).

Je beschikt over de volgende competenties: 

  • HBO werk- en denkniveau en een afgeronde technische opleiding (bijv. Werktuigbouwkunde);
  • relevante ervaring als (project)inkoper of engineer, in een high tech-werkomgeving;
  • zelfsturend, verbindend en bereid te leren;
  • sterke commerciële en analytische vaardigheden;
  • je neemt het initiatief en je kunt gestructureerd werken;
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden

Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid tot verdere opleiding, zodat jij kunt doorgroeien. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Reageren

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Marco Nijenstein, Supply Chain Manager, tel. 088-115 20 00. Solliciteren kun je door je brief met motivatie en cv te versturen naar recruitment@demcon, t.a.v. Annemiek de Ree, HR advisor.

EmailLinkedInFacebookTwitter