Technical product owner

Je hebt een technische achtergrond, bent analytisch sterk en ook pragmatisch. Je bent zowel geïnteresseerd in de werking als in de doorontwikkeling van een product.

 

Als technical product owner zal je de kennisdrager zijn van één of meerdere producten of productgroepen gedurende de gehele life cycle van een product. Je bent op de hoogte van belangrijke functionele eisen en kent de conceptkeuzes die gemaakt zijn in het ontwerpproces. De kennis van het product gebruik je om verbeteringen en optimalisatieslagen in het product, en in mindere mate in het productieproces, door te voeren. Je bent daarnaast aanspreekpunt voor ingewikkelde vraagstukken op technisch vlak met betrekking tot inkoop, assemblage en service activiteiten. Hierbij verlies je ook de wensen van de klant niet uit het oog.

Als technical product owner zal je op de Life Cycle Support afdeling terecht komen. De afdeling LCS is een nieuwe afdeling binnen onze organisatie. De afdeling houdt zich bezig met geïnstalleerde systemen/producten bij onze klanten en de aanvullende doorontwikkeling en optimalisatievraagstukken die daaruit voortkomen.

Competenties & ervaring

De technical product owner heeft een brede technische achtergrond en kan zowel in zijn eigen vakgebied als in andere vakgebieden meedenken op conceptniveau. Je kan product- en proceswijzigingen inschatten, doorvoeren en uiteindelijk valideren en documenteren.

Je beschikt over een relevante WO-opleiding met daarnaast minimaal vier jaar werkervaring in een ontwerp- of productieomgeving. Daarnaast beschik je over overtuigingskracht, besluitvaardigheid en goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden we?

Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid tot verdere opleiding, zodat jij kunt doorgroeien. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Reageren/meer informatie

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met de heer Bram Krijnen, groupleader LCS. Solliciteren kun je door je brief met motivatie en bondig C.V. te versturen naar recruitment@demcon.nl, ter attentie van Marleen Blanckenborg, Recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

EmailLinkedInFacebookTwitter