Systeembeheerder (senior)

Je bent klantgericht, betrokken en technisch vaardig. Technisch applicatiebeheer, Exchange/SQL, operating systems (Windows), fysieke/virtuele servers, storage zijn woorden waar jij enthousiast van wordt.

Dan ben jij onze senior systeembeheerder!

Als senior systeembeheerder ben je mede verantwoordelijk voor het systeembeheer binnen DEMCON. Je hebt een gedegen en up-to-date kennis van Vmware, Windows Server, Exchange en SQL. Kennis van en ervaring in het beheer van networking componenten is een pre.

Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van alle ICT systemen van onze organisatie. Je draagt zorg voor alle noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden van de soft- en hardware die nodig zijn voor een goed functionerend system.

De afdeling ICT is faciliterende afdeling aan het primaire proces. In je rol van sr. Systeembeheerder leg je verantwoordelijkheid af aan de manager ICT.

Competenties & ervaring

De systeembeheerder heeft de juiste ervaring op het gebied van IT management. Je bent analytisch sterk en blijft in stresssituaties goed presteren.

Verder functie-eisen zijn:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Relevante ervaring op systeembeheer gebied.
  • Klantgerichte manier van werken;
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden we?

Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid tot verdere opleiding, zodat jij kunt doorgroeien. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

 

Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Reageren/meer informatie

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met de heer Martijn Keijzer, ad interim ICT manager op 088 – 11 52 000. Solliciteren kun je door je brief met motivatie en bondig C.V. te versturen naar recruitment@demcon.nl, ter attentie van Marleen Blanckenborg, Recruiter.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

EmailLinkedInFacebookTwitter