Software Sustaining Engineer (C##/WPF)

Als Software Engineer krijg je de verantwoordelijkheid over de verdere ontwikkeling van medische apparatuur. Je speelt een cruciale rol in het vertalen van klantwensen naar nieuwe functionaliteit waarbij je ervoor zorg draagt dat deze op een duurzame manier wordt gerealiseerd. (Het voorkomen van regressie fouten) Je werkt gedegen en nauwkeurig; aanpassingen in het systeem of de architectuur weet je te borgen in de documentatie.

De Afdeling Software Engineering ontwerpt besturingen voor een grote variatie aan mechatronische systemen en producten. De expertise ligt zowel op het gebied van embedded systemen als op industriële besturingen. Daarnaast ontwikkelt de afdeling ook pc applicaties voor de user interface of voor dataverwerking. De interfaces tussen mechanica en electro naar de software spelen een belangrijke rol.

Je bent flexibel en kunt goed omgaan met veranderde prioriteiten dan ben jij degene die wij zoeken.

Competenties & ervaring

  • Je hebt minimaal een HBO – diploma, bij voorkeur in de richting Elektrotechniek, Technische Informatica of Technische Computerkunde;
  • Minimaal 3 jaar ervaring met ontwikkeling van software;
  • Je bent ervaring met C#/WPF
  • Je hebt kennis van of ervaring met verschillende ontwikkelmethoden en technieken (Real-time, UML, RUP, Agile, V-model, etc) en je houdt je vakkennis op peil;
  • Je bent goed in staat om risico’s in te schatten;
  • Verder ben je analytisch sterk, beschik je over een goed conceptueel vermogen, resultaatgericht, energiek en gedreven.

Wij bieden

Een loopbaan binnen een innovatieve organisatie waarbij je komt te werken in een uitdagende omgeving met een prettige werksfeer en betrokken collega’s.  Natuurlijk bieden wij verder mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.

Reageren/meer informatie

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Peter Visser, Groupsleader Software Engineering, tel. 088 1152000. Solliciteren kun je door je brief met motivatie en bondig C.V. te versturen naar recruitment@demcon.nl, ter attentie van Marleen Blanckenborg, Recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

EmailLinkedInFacebookTwitter