Software Sustaining Engineer (C/C++)

Ben je enthousiast, klantgericht en hou je van uitdaging en diversiteit kom dan het Demcon software engineering team versterken!

Wij zij zijn op zoek naar een software sustaining engineer met brede technische kennis om bestaande kwalificatiesystemen te onderhouden en te verbeteren. Je bent goed in staat om mee te denken met uiteenlopende vragen van de klant en weet dit te vertalen naar voorstellen voor product verbeteringen. Je komt te werken in een bestaand team waarin ruimte is voor verdere groei en ontwikkeling.

De kwalificatiesystemen zijn high-tech systemen voorzien van complexe besturingssoftware voor real-time regelingen in meerdere vrijheidsgraden. De systemen testen en kwalificeren een groot aantal eigenschappen – in het magnetische, elektrische, mechanische, thermische en software (besturings) domein- van de aansluiting van leidingen en kabels, tot de hoog nauwkeurige specificaties voor het dynamische gedrag.

De afdeling software engineering maakt software voor een grote variatie aan mechatronische systemen en producten. De expertise ligt zowel op het gebied van industriële besturingen als op embedded oplossingen. Daarnaast ontwikkelt de afdeling ook pc applicaties voor de user interface of voor dataverwerking. De samenwerking tussen mechanica en elektrotechniek naar de software spelen hierbij belangrijke rol.

Competenties & ervaring

  • Je hebt een HBO – diploma, bij voorkeur in de richting Elektrotechniek, Technische Informatica of Technische Computerkunde;
  • Kennis van C, C++;
  • Kennis van of ervaring met verschillende ontwikkelmethoden en technieken (Real-time, UML, Agile, V-model, etc) en je houdt je vakkennis op peil;
  • Klantgericht, communicatief vaardig, je bent resultaatgericht, energiek en gedreven.

Wij bieden

Een loopbaan binnen een innovatieve organisatie waarbij je komt te werken in een uitdagende omgeving met een prettige werksfeer en betrokken collega’s. Natuurlijk bieden wij verder mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.

Reageren/meer informatie

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Peter Visser, Groupsleader Software Engineering, tel. 088 1152000. Solliciteren kun je door je brief met motivatie en bondig C.V. te versturen naar recruitment@demcon.nl, ter attentie van Marleen Blanckenborg, Recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

EmailLinkedInFacebookTwitter