Software engineer

Software | engineering | klantcontact | high-tech | zelfstandig

Heb jij een passie voor het ontwerpen, verbeteren en bouwen van applicaties en programmatuur? Vind je het leuk om te onderhandelen met de klant en wil je deel uitmaken van een bevlogen team? Dan komen wij graag in contact met jou!

Jouw verantwoordelijkheden

Software engineer bij DEMCON is een uitdagende en zelfstandige functie waarbij je het aanspreekpunt bent voor een van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren, aanpassen en vernieuwen van high-tech test systemen van complexe besturingssoftware op meerdere veiligheidsniveaus. Je zorgt ervoor dat een systeem werkbaar is en de kwaliteit gewaarborgd wordt. Daarnaast ben je betrokken bij het ontwikkelingen van nieuwe testopstellingen en andere projecten. Je streeft samen met je collega’ s naar de beste resultaten en je hebt diverse mogelijkheden om door te groeien.

Wat breng jij mee

  • je bent enthousiast, legt gemakkelijk contact en werkt zelfstandig;
  • minimaal een afgeronde HBO opleiding in bijvoorbeeld technische informatica;
  • affiniteit met mechatronica;
  • je hebt ervaring met programmeren in bijv. .NET of C++;
  • je vindt het leuk om in contact te zijn met de klant;
  • kennis op het gebied van bijv. real-time, UML en Agile is een pre.

Wij bieden 

Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. DEMCON begeleidt hierin en biedt volop doorgroeimogelijkheden via ons brede interne en externe cursus aanbod. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Contact

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Sjaak Maalman, groupleader software engineering, tel 088 – 11 52 000.

Solliciteren kan door je brief met motivatie en cv te versturen naar recruitment@demcon.nl ter attentie van Annemiek de Ree, Recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

EmailLinkedInFacebookTwitter