Software engineer

Software | engineering | embedded | high-tech | zelfstandig

Heb jij een passie voor het ontwerpen, verbeteren en bouwen van applicaties en programmatuur? Wil je deel uitmaken van een bevlogen team? Dan komen wij graag in contact met jou!

Het team software engineering bij DEMCON ontwikkeld software in een breed spectrum variërend van compacte embedded besturingen tot geavanceerde gebruiksvriendelijke user interfaces. We denken mee over de systeemarchitectuur en werken volgens test-drive development en met model-based design. Als team zijn we constant bezig om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en het bedenken van nieuwe oplossingen.

Jouw verantwoordelijkheden:

Software engineer bij DEMCON is een uitdagende en zelfstandige functie waarbij je onderdeel uitmaakt van een multidisciplinair team. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van complexe software voor high-tech- en medische systemen. Je zorgt ervoor dat een systeem werkbaar is en de kwaliteit gewaarborgd wordt. Daarnaast ben je een sparringpartner voor system- en elektronica engineers. Samen met je collega’ s streef je naar de beste resultaten en ben je betrokken bij een verscheidenheid aan projecten. Tevens krijg je de mogelijkheid om door te groeien naar diverse rollen, zoals bijvoorbeeld software architect.

Wat breng jij mee

  • je bent enthousiast, legt gemakkelijk contact en werkt zelfstandig;
  • minimaal een afgeronde HBO opleiding in bijvoorbeeld embedded systems;
  • affiniteit met elektronica en mechatronica;
  • je hebt ervaring met programmeren in bijv. simulink/Matlab en model based design;
  • kennis op het gebied van bijv. real-time, UML, .NET, C, C++ of Python is een pre;
  • ervaring met het ontwikkelen van medische producten is een pre.

Wat brengt DEMCON jou

Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. DEMCON begeleidt hierin en biedt volop doorgroeimogelijkheden via ons brede interne en externe cursus aanbod. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Contact

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Sjaak Maalman, groupleader software engineering, tel 088 – 11 52 000.

Solliciteren kan door je brief met motivatie en cv te versturen naar recruitment@demcon.nl ter attentie van Annemiek de Ree, HR advisor.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

EmailLinkedInFacebookTwitter