Software Engineer (C#/WPF/Vision)

Ben je enthousiast, klantgericht en hou je van uitdaging en diversiteit kom dan het Demcon software engineering team versterken!

Wij zijn op zoek naar een software engineer met affiniteit voor vision toepassingen. Je bent goed in staat om mee te denken met uiteenlopende vragen van de klant en weet dit te vertalen naar oplossing en voorstellen voor product verbeteringen. Je komt te werken in een bestaand team waarin ruimte is voor verdere groei en ontwikkeling.

De afdeling software engineering maakt software voor een grote variatie aan mechatronische systemen en producten. De expertise ligt zowel op het gebied van industriële besturingen als op embedded oplossingen. Daarnaast ontwikkelt de afdeling ook pc applicaties voor de user interface of voor dataverwerking. De samenwerking tussen mechanica en elektrotechniek naar de software spelen hierbij belangrijke rol.

In deze functie zul je voornamelijk werken aan uitdagende optical and vision projecten. In deze projecten wordt onder andere gewerkt aan verlichtingsoptiek, beeldvormende optiek en zeer nauwkeurige 2D en 3D meetsystemen. Er wordt o.a. gewerkt aan systemen voor licht gebaseerde oppervlaktekarakterisatie en industriele inspecties (machine vision). Een belangrijk onderdeel van deze vision oplossingen is de bijbehorende software laag die de applicatie (toepassing) koppelt aan de user interface. Hiermee speel je als software engineer een belangrijke rol in de totale oplossing.

Je bent flexibel en kunt goed omgaan met veranderde prioriteiten dan ben jij degene die wij zoeken.

Competenties & ervaring

  • Je hebt minimaal een HBO – diploma, bij voorkeur in de richting Elektrotechniek, Technische Informatica of Technische Computerkunde;
  • Minimaal 3 jaar ervaring met ontwikkeling van software;
  • Je hebt ervaring met C#/WPF
  • Affiniteit met vision toepassingen is een pré
  • Je hebt kennis van of ervaring met verschillende ontwikkelmethoden en technieken (Real-time, UML, RUP, Agile, V-model, etc) en je houdt je vakkennis op peil;
  • Je bent goed in staat om risico’s in te schatten;
  • Verder ben je analytisch sterk, beschik je over een goed conceptueel vermogen, resultaatgericht, energiek en gedreven.

Wij bieden

Een loopbaan binnen een innovatieve organisatie waarbij je komt te werken in een uitdagende omgeving met een prettige werksfeer en betrokken collega’s.  Natuurlijk bieden wij verder mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.

Reageren/meer informatie

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Peter Visser, Groupsleader Software Engineering, tel. 088 1152000. Solliciteren kun je door je brief met motivatie en bondig C.V. te versturen naar recruitment@demcon.nl, ter attentie van Marleen Blanckenborg, Recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

EmailLinkedInFacebookTwitter