Service coördinator

Je bent klantgericht, nauwkeurig en communicatief vaardig. Preventive maintenance schedule, spare part list en service level agreement zijn woorden waar jij enthousiast van wordt.

Dan ben jij onze service coördinator!

Als service coördinator ben je de verbindende factor tussen de klant en de eigen organisatie. Via mail, telefoon en web portal registreer je klachten, wensen van de klant en vertaalt deze naar interne acties. Je houdt de klant op de hoogte van de voortgang en zorgt uiteindelijk dat klant naar tevredenheid geholpen wordt. Doordat je onze producten steeds beter leert kennen, zal je steeds zelfstandiger kunnen handelen. Je legt binnen je functie verantwoordelijkheid af naar de groupleader van LCS (Life Cycle Support).

De afdeling LCS is een kleine nieuwe afdeling binnen onze organisatie. De afdeling houdt zich bezig met de vraagstukken die ontstaan vanuit de geïnstalleerde systemen/producten bij onze klanten. De afdeling pakt naast de servicevraagstukken ook de sustainingvraagstukken op uit onze productie portfolio.

Competenties & ervaring

De service coördinator heeft technische vaardigheden om zoveel mogelijk “eenvoudige” vraagstukken af te vangen. De functie heeft naast de coördinerende taak ook een administratief karakter. Het is belangrijk alle klachten, diagnoses, reparaties goed vast te leggen. Je bent het gezicht van de afdeling naar de klanten en de interne organisatie. Verder functie-eisen zijn:

  • Afgeronde HBO opleiding;
  • Klantgerichte manier van werken;
  • Ervaring opgedaan in een technische omgeving;
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen;
  • Communicatief sterk op verschillende niveaus;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden we?

Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid tot verdere opleiding, zodat jij kunt doorgroeien. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Reageren/meer informatie

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met de heer Gino Heijnsdijk, groupleader electronics engineering. Solliciteren kun je door je brief met motivatie en bondig C.V. te versturen naar recruitment@demcon.nl, ter attentie van Marleen Blanckenborg, Recruiter.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

EmailLinkedInFacebookTwitter