Senior mechatronic sytem engineer

Systeemconcepten | klantcontact | zelfstandig | realisatie | coach

Heb jij een passie voor technische uitdagingen? En wil jij deel uitmaken van een bevlogen team? Dan komen wij graag in contact met jou!

Om onze ambities op onze nieuwe vestiging in Delft waar te maken zijn wij op zoek naar een senior mechatronic system engineer. In deze functie maak je onderdeel uit van ons jonge, enthousiaste team, gevestigd in YesDelft. Je vormt samen met de projectleider de kern van elk DEMCON project. Je bent verantwoordelijk voor de techniek en hebt een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid bij de invulling en uitvoering.

Jouw taken

Je overziet en managet het project van het inventariseren van de klantwens tot en met de oplevering. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van systeemconcepten, maar ook voor de realisatie van de gekozen oplossing en de validatie ervan. Het is jouw uitdaging om de inhoudelijke verbinding te realiseren tussen de systeemeisen, het systeemconcept en de systeemintegratie.

Jij verstaat de taal van de klant en vertaalt deze naar oplossingen, samen met je collega’ s. Je zorgt voor een goede communicatie met de opdrachtgever. Naast een inhoudelijke rol vervul je een belangrijke rol in de coaching en begeleiding van junioren op professioneel vlak en motiveer je kennisdeling binnen je team. Tot slot zorg je voor cohesie binnen het projectteam en interne afstemming met DEMCON.

Je beschikt over de volgende competenties:

  • een relevante technische WO opleiding;
  • je hebt minimaal 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in mechatronica;
  • je beschikt over coachende vaardigheden en zoekt verantwoordelijkheid;
  • je voelt je thuis in de DEMCON cultuur: ondernemend, creatief, een partner voor klanten en realisatie gericht;
  • je vindt het leuk om samen te werken met de klant;

Wij bieden

Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. DEMCON begeleidt hierin en biedt volop doorgroeimogelijkheden via ons brede interne en externe cursus aanbod. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Reageren

Hebben wij jouw interesse gewekt voor deze functie? Dan zien wij graag jouw CV tegemoet. Mochten er vragen zijn of wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Hugo Vos, managing director Delft, op tel 06-53890607.

Solliciteren naar de functie van senior mechatronic system engineer doe je door je brief met motivatie en cv te versturen naar recruitment@demcon.nl, ter attentie van Annemiek de Ree, HR advisor.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

EmailLinkedInFacebookTwitter