Senior FPGA Engineer

FPGA | hightech | variatie | innovatie | multidisciplinair

Spreken deze woorden jou aan? Dan ben jij de senior FPGA engineer die we zoeken in Enschede!

De afdeling electrical engineering ontwerpt besturingen voor hightech, medische en industriële systemen en producten die variëren van 3D-printers tot operatie-instrumenten en systemen voor de semicon industrie. Hiervoor hebben we expertise op het gebied van motion, data-acquisitie, sensortechnologie. De interfaces tussen mechanica en elektronica naar de software spelen een belangrijke rol. Je komt dus te werken binnen een multidisciplinar team.

Jouw taken

Als FPGA engineer ben je samen met het team verantwoordelijk voor het besturingssysteem van zeer uiteenlopende en complexe hightech en medische systemen. Jouw takenpakket is breed. Je werkzaamheden variëren van het ontwerpen van de FPGA architectuur tot aan het uitwerken en testen hiervan. Naast de FPGA werkzaamheden vragen we je mee te werken aan het hardware design, het opstellen van het Technisch Productie Dossier en ervoor te zorgen dat het ontwerp voldoet aan de wettelijk gestelde regels.

Je bent een FPGA engineer met

  • een afgeronde wo-opleiding Elektrotechniek;
  • relevante werkervaring, bij voorkeur in een hightech omgeving;
  • goed analytisch en conceptueel vermogen;
  • een hands-on mentaliteit, creativiteit, zorgvuldigheid en je bent gericht op resultaat;
  • sociale vaardigheden en je bent een bruggenbouwer.

Wat bieden we?

Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid tot verdere opleiding, zodat jij kunt doorgroeien. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Reageren?

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Tanja Kauffman, groupleader electronics engineering, tel. 088 – 115 20 00. Solliciteren kun je door je brief met motivatie en bondig cv te versturen naar recruitment@demcon, t.a.v. Marleen Blanckenborg, recruiter.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

EmailLinkedInFacebookTwitter