Quality lead engineer

Risicomanagement | teamplayer | engineering | accuraat | certificering

Ben jij technisch opgeleid op zoek naar een functie in de breedte van de techniek? Wil jij deel uitmaken van een bevlogen team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Quality lead engineer bij DEMCON in Enschede is een uitdagende functie met zeer diverse werkzaamheden. Je werkt nauw samen met alle disciplines binnen een project, maar hebt ook contact met externe partijen. We zijn op zoek naar iemand met een aantal jaar ervaring in het ontwikkelen van hightech en/of medische producten. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met QA/RA en het snijvlak met engineering.

Jouw taken

Als quality lead engineer maak je deel uit van het Quality Engineering team bij de ontwikkelingsmaatschappij van DEMCON. Je zult hierbij een grote rol hebben bij de ontwikkeling, certificering en industrialisatie van deze producten.

Tijdens de ontwikkeling van het product werk je in een multidisciplinair projectteam. Als quality lead engineer is het jouw uitdaging om de veiligheid van het product en de juiste werkwijzen in lijn met ons kwaliteitssysteem te borgen. Je maakt de vertaalslag van wet- en regelgeving naar design-eisen en je stemt al deze zaken af met de klant. Je bent verantwoordelijk voor risicomanagement en nauw betrokken bij het inrichten van de productielijn/proces om tot kwalitatief goede en reproduceerbare producten komen.

Daarna geef je het stokje over aan het kwaliteitsteam van de productieafdeling, die verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit tijdens reguliere productie.

Je beschikt over de volgende competenties:

  • een technische opleiding (minimaal wo werk en denkniveau);
  • meerdere jaren ervaring met het ontwikkelen van hightech en/of medische producten;
  • affiniteit met kwaliteit en verbetering van processen;
  • je hebt een visie en neemt het team daarin mee;
  • analytische vaardigheden en je snapt de taal van de engineers;
  • jij bent een teamplayer, communiceert en schakelt goed op diverse niveaus zowel richting projectteam als klant;
  • jij bent accuraat, overtuigend en pragmatisch;
  • ervaring met kwaliteit is een pre.

Wij bieden

Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. DEMCON begeleidt hierin en biedt volop doorgroeimogelijkheden via ons brede interne en externe cursusaanbod. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Reageren

Hebben wij jouw interesse gewekt voor deze functie? Dan zien wij graag jouw cv tegemoet. Mochten er vragen zijn of wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Daphne Zwartjes, groupleader Quality Engineering, op tel. 088 – 115 20 00.

Solliciteren naar de functie van Quality Lead Engineer doe je door je brief met motivatie en cv te versturen naar recruitment@demcon.nl, ter attentie van Marleen Blanckenborg, Recruiter.

EmailLinkedInFacebookTwitter