Projectmanager optomechatronic systems

Spreken de woorden optomechatronische systemen, optische meetsystemen, inspectiesystemen, laser based communication en space je aan?

Per direct zijn wij op zoek naar projectmanagers!

De projectmanager is de spil tussen klant en eigen ontwikkelteam. Onze projecten zijn complex, zowel  organisatorisch alsook technisch. Complexiteit gaat hand in hand met toegevoegde waarde. Als Projectmanager geef je sturing aan de inhoudelijke, organisatorische en kwalitatieve aspecten van de projecten. Je overziet en managet het hele traject van offerte (bijbehorende uitgangspunten, concept vorming, risico’s, urenbudget en planning) tot en met realisatie van het project bij de klant. Je bewaakt technische voortgang, planning en het budget. Je schakelt proactief op eventuele knelpunten. Je zorgt voor uitstekende communicatie met de klant, voor draagvlak binnen het projectteam en voor interne communicatie binnen DEMCON.


Competenties & ervaring

Als projectmanager ben je geboeid door het managen van “techniek”, slim en slagvaardig. Verder heb je:

  • Afgeronde technische WO-opleiding, uitgebreide kennis in eigen technisch vakgebied;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Je bent resultaat- en oplossingsgericht en planmatig ingesteld;
  • Emphatisch en een enthousiasmerende persoonlijkheid;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift.

Wij bieden

Een afwisselende functie binnen een sterk dynamisch, groeiend en informeel georganiseerd bedrijf. Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief. Marktconforme salariëring en flexibele arbeidsvoorwaarden.


Reageren / meer informatie

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Albert Borreman, tel. 088 – 115 2000. Solliciteren kan door je brief met motivatie en bondig cv te versturen naar recruitment@demcon.nl ter attentie van Marleen Blanckenborg, Recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

EmailLinkedInFacebookTwitter