Projectmanager

DEMCON Production zoekt een initiatiefrijke, betrokken projectmanager. Demcon Production is onderdeel van de Demcon Holding en is verantwoordelijk voor de protobouw, industrialisatie, serieproductie (assemblage)  en service van Hightech Systems en Medical Devices t.b.v. aansprekende klanten in binnen- en buitenland. De organisatie is sterk groeiend, kent een grote verscheidenheid aan producten en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Demcon mensen bedenken en maken oplossingen voor complexe klantenwensen.

Als projectmanager binnen DEMCON production ben je verantwoordelijk voor de industrialisatie en productie van verschillende producten. Zo werk je parallel aan meerdere projecten.

Bij de industrialisatie ben je al tijdens de ontwikkelingsfase van producten nauw betrokken en draag jij zorg voor een goede overdracht richting productie. In dit stadium van het project ben je bezig met het scheppen van de juiste voorwaarden (maakbaarheid, kostprijs, leveranciersbetrouwbaarheid etc.) zodat de overdracht naar productie zo vloeiend mogelijk verloopt. Je schakelt in de ontwikkelingsfase dus al pro actief met de projectmanagers van R&D en engineers om zo mogelijke knelpunten in de productiefase te voorkomen. Uiteindelijk zorg je voor een goed ingericht productieproces.

Tijdens de productiefase ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en management voor de verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor een juiste planning, voortgang, kwaliteit, kostenbewaking en (continue verbetering van) het op te leveren eindresultaat voor jouw eigen projecten.

Competenties & ervaring

•             Je beschikt over een afgeronde opleiding WO/HBO richting Werktuigbouw/Elektrotechniek;

•             Een aantal jaren relevante werkervaring bij voorkeur in een omgeving waar R&D, engineering en productie onderdeel uit maken van de organisatie;

•             Je hebt een duidelijke visie op samenbouw processen en productie organisatie die relevant is voor ons bedrijf;

•             Kennis van Lean methodieken en Six Sigma is een pre;

•             Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift.

•             Je herkent jezelf in de volgende competenties: overtuigingskracht, accuratesse, analyserend vermogen, resultaatgericht, klantgericht en je beschikt over een gezonde portie doorzettingsvermogen.

Wij Bieden

Een afwisselende functie binnen een sterk dynamisch, groeiend en informeel georganiseerd bedrijf. Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief. Marktconforme salariëring en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Reageren

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Hans Vaarhorst, Managing Director  DEMCON production, tel. 088-1152000. Solliciteren kun je door je brief met motivatie en bondig C.V. te versturen naar recruitment@demcon.nl, ter attentie van Marleen Blanckenborg, Recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

EmailLinkedInFacebookTwitter