Project manager

Abstractie en detail | productontwikkeling | projectmanagement | proactief | oplossingsgericht

Vorm jij graag de brug tussen klant en eigen team? Kun je schakelen tussen abstractie en details en heb je meer dan 3 jaar ervaring in het aansturen van technisch complexe projecten? Dan ben jij de projectmanager die we zoeken voor onze vestiging in Son!

Projecten bij DEMCON zijn complex, zowel organisatorisch als ook technisch. Complexiteit gaat hand in hand met toegevoegde waarde. Om nog meer uitdagende projecten uit te kunnen voeren zoeken we een enthousiaste professional om de lead te nemen.

Jouw taken

Als projectmanager ben je de spil tussen klant en het DEMCON ontwikkelteam. Je geeft sturing aan de inhoudelijke, organisatorische en kwalitatieve aspecten van de projecten. Je overziet en bent verantwoordelijk voor het hele traject, van offerte (bijbehorende uitgangspunten, concept vorming, risico’s, urenbudget en planning) tot en met realisatie van het project bij de klant. Je bewaakt technische voortgang, planning en het budget.

Je schakelt proactief op knelpunten. Je zorgt voor uitstekende communicatie met de klant, voor draagvlak binnen het projectteam en voor interne communicatie binnen DEMCON. De projecten variëren van een deelontwikkeling of een proof of principle-opstelling tot een totaalsysteemoplossing op zowel hightech en medisch gebied.

Wat breng jij mee

  • Je bent geboeid door het managen van techniek, slagvaardig en oplossingsgericht;
  • Een afgeronde technische wo-opleiding en uitgebreide kennis in eigen technisch vakgebied;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Je bent resultaat- en klantgericht met een planmatige instelling;
  • Empathisch en een enthousiasmerende persoonlijkheid;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift.

Wij bieden

Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. DEMCON begeleidt hierin en biedt volop doorgroeimogelijkheden via ons brede interne en externe cursusaanbod. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daarbuiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Reageren

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Hans Winands, business unit manager hightech systems, tel 088 – 11 52 000.

Solliciteren kan door je brief met motivatie en cv te versturen naar recruitment@demcon.nl ter attentie van Annemiek de Ree, HR advisor.

EmailLinkedInFacebookTwitter