Project manager

Heb je minimaal 3 jaar ervaring met het aansturen van technische complexe projecten, kun je schakelen tussen abstractie en details en vorm je graag de brug tussen klant en eigen team? Dan is DEMCON de juiste werkgever voor jou, wij willen graag nog meer uitdagende projecten uitvoeren en daar zoeken we enthousiaste professionals voor.

Per direct zijn wij op zoek naar projectmanagers.

De project manager is de spil tussen klant en eigen ontwikkelteam. Onze projecten zijn complex, zowel  organisatorisch alsook technisch. Complexiteit gaat hand in hand met toegevoegde waarde.  Als Projectmanager geef je sturing aan de inhoudelijke, organisatorische en kwalitatieve aspecten van de projecten. Je overziet en managet het hele traject van offerte (bijbehorende uitgangspunten, concept vorming, risico’s, urenbudget en planning) tot en met realisatie van het project bij de klant. Je bewaakt technische voortgang, planning en het budget. Je schakelt pro actief op eventuele knelpunten. Je zorgt voor uitstekende communicatie met de klant, voor draagvlak binnen het projectteam en voor interne communicatie binnen DEMCON.


Competenties & ervaring

Als projectmanager ben je geboeid door het managen van “techniek”, slim en slagvaardig. Verder heb je:

  • Afgeronde technische WO-opleiding, uitgebreide kennis in eigen technisch vakgebied;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Je bent resultaat- en oplossingsgericht en planmatig ingesteld;
  • Empatisch en een enthousiasmerende persoonlijkheid;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift.

Wij bieden

Een afwisselende functie binnen een sterk dynamisch, groeiend en informeel georganiseerd bedrijf. Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief. Marktconforme salariëring en flexibele arbeidsvoorwaarden.


Reageren / meer informatie

Voor vragen over de functie kun contact opnemen met Toon Hermans, via 088 – 115 2000. Solliciteren kan door je brief met motivatie en bondig c.v. te versturen naar recruitment@demcon.nl ter attentie van Marleen Blanckenborg, Recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

EmailLinkedInFacebookTwitter