Project Controller

DEMCON groeit! Houd jij van een dynamische werkomgeving en zoek je een rol waarbij elke dag anders is? Dit is de uitgelezen kans om je energie aan te wenden.

Als project controller bij DEMCON voel jij je eigenaar van de volledige projectadministratie. En dat is geen sinecure. Met veel, diverse projecten, onder verantwoordelijkheid van verschillende projectleiders, bij een verscheidenheid aan klanten, is het de sport om de juiste prioriteiten te stellen bij het managen van interne en externe klantrelaties. Uiteraard altijd met oog voor het proces en voor het projectresultaat.

Jij hebt een topdag wanneer je dienstverlenend en klantgericht bent geweest naar je eigen, niet milde, kwaliteitseisen. Dat vraagt flexibiliteit. Niet van je onafhankelijkheid, maar wel van je wendbaarheid. Dat de projectadministratie steeds beter wordt onder jouw hoede, zien we als een vanzelfsprekendheid. Dat je dit doet door verschillende processen verder te stroomlijnen en tegelijkertijd de verwachtingen van projectmanagers en externe klanten te overtreffen, terwijl je voortdurend de kwaliteit van de gegevens in de projectadministratie waarborgt, is de uitdaging die deze rol kenmerkt.

Ga jij vol enthousiasme deze uitdaging aan? De group controller zal je graag verwelkomen op haar afdeling.

Verantwoordelijkheden

 • Het juist en tijdig vastleggen, verwerken, analyseren en rapporteren van financiële en overige gegevens met betrekking tot de projectadministratie;
 • Zorgdragen voor de processen rondom offertes, orders, projectrapportages en projectmutaties;
 • Tijdigheid en volledigheid van facturatie op projecten;
 • Effectief relatiebeheer: je bent sparringpartner voor interne en externe klanten;
 • Continue op zoek blijven naar mogelijkheden om de projectadministratie te verbeteren, binnen de context van de organisatie.

Wie zoeken wij?

 • Je bent in staat om op academisch niveau te werken en te denken;
 • De energie die je hebt weet je ook aan te wenden om rust en overzicht te brengen;
 • Uiteraard heb je affiniteit met administratieve processen, praktisch en theoretisch;
 • Je bent klantgericht, maar ook voldoende eigenwijs om onafhankelijk te zijn;
 • Je kunt op elk niveau binnen de organisatie verbinding met gesprekspartners maken;
 • Je bent zelfredzaam én durft kwetsbaar te zijn;
 • Je hebt een duidelijke visie op ontwikkeling.

Wat bieden we?

Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid tot verdere opleiding, zodat jij kunt doorgroeien. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Reageren/meer informatie

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Ilona Heida, group controller, tel. 088 – 115 20 00. Solliciteren kun je door je brief met motivatie en bondig cv te versturen naar recruitment@demcon.nl, ter attentie van Marleen Blanckenborg, recruiter.

EmailLinkedInFacebookTwitter