Process engineer (starter)

Je houdt van technische uitdagingen en je hebt de ambitie om je kennis te benutten t.b.v. de nieuwste technologische ontwikkelingen voor de toekomst. Hiernaast ben je een teamplayer die graag creatief en pragmatisch te werk gaat en je voelt je als een vis in het water binnen een informele, en groeiende organisatie. Dan is DEMCON jouw werkgever.

Voor onze vestiging in Groningen zijn wij per direct op zoek naar proces engineers voor een specifiek (meerjarig) project.

Demcon heeft het afgelopen jaar samen met een klant een unieke 3D printer ontworpen en gebouwd, waarmee het mogelijk is geworden om een tot nu toe nog nergens ander te printen materiaal te 3D printen. Nu de machine bestaat is er veel proces onderzoek nodig. We zijn op zoek naar twee starters met een technische WO achtergrond, die in staat zijn om de bestaande kennis bij de klant en bij Demcon te gebruiken om een uitgebreid onderzoek op te zetten en uit voeren waarmee het 3D print gedrag van het specifieke materiaal en de technische mogelijkheden van de 3D printer worden uitgezocht.

Competenties & Ervaring

  • Afgeronde technische WO-opleiding
  • Je bent resultaat- en oplossingsgericht en planmatig ingesteld;
  • Ervaring met het opzetten en uitvoeren van onderzoek
  • Affiniteit met 3D printen is een sterke pre.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift.
  • Pragmatisch en probleemoplossend
  • Je bent creatief, gedreven, pro-actief, communicatief sterk en een echte teamplayer.

Wij bieden

Een afwisselende functie binnen een sterk dynamisch, groeiend en innovatief bedrijf. Uitdagende multidisciplinaire projecten met sterke teamwerk element. Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief.

Reageren/meer informatie

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Lars de Groot, tel 06 – 51158624. Solliciteren kan door je brief met motivatie en bondig CV te versturen naar  recruitment@demcon.nl ter attentie van Marleen Blanckenborg, Recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

EmailLinkedInFacebookTwitter