Ontmoet DEMCON

Zin in een vrijblijvende kennismaking? Wil je nader kennismaken met DEMCON zonder meteen te hoeven solliciteren? Dan zien we je graag op de banenbeurzen, bedrijvendagen of andere evenementen waar je ons treft. Waar je ons binnenkort kunt ontmoeten, zie je hieronder.   

Matlab expo logo19.06.2018 – Matlab Expo

Op 19 juni vindt de Matlab Expo in Utrecht plaats. Collega Rob Reilink geeft een presentatie met de titel: Model-Based Design for Medical Applications Using HDL Coder.

 

 

 

automatica_logo19.06.2018 t/m 22.06.2018 – Automatica

Van 19 t/m 22 juni is DEMCON samen met Systec aanwezig op de Automatica in München. Dit event is gericht op industriële en service-robotica, assemblageoplossingen, machinezichtsystemen en componenten.

 

Logo Variscopic25.06.2018 – Lunchlezing Variscopic

Op 25 juni verzorgt DEMCON een lunchlezing voor studievereniging Variscopic. Variscopic is de studievereniging voor Klinische Technologie aan de TU Delft. De lezing wordt gegeven door Astrid van den Broek.

 

logo euros13.07.2018 – Kennispark Regatta

Op vrijdag 13 juli doet DEMCON mee aan de Kennispark Regatta van Roeivereniging Euros in Enschede. Vier collega’s stappen in de boot om tegen de andere bedrijventeams de strijd aan te gaan. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Van 2 t/m 5 oktober is DEMCON aanwezig bij World of Technology & Science in Utrecht, de vakbeurs voor technologie, wetenschap en (proces)industrie. De beurs focust dit jaar op vijf gebieden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing. Kijk voor meer informatie op de website van World of Technology & Science.

 

protagoras 03.10.2018 – Lunchlezing Protagoras

Op 3 oktober verzorgt DEMCON een lunchlezing voor studievereniging Protagoras op de Technische Universiteit in Eindhoven. Protagoras is de studievereniging van de studie Biomedische Technologie. Tijdens deze lunchlezing zal collega Sjoerd Opdam uitleg geven over DEMCON, de activiteiten van DEMCON en wat het inhoudt om als biomedisch technoloog bij DEMCON te werken.

 

Ook in 2018 zal DEMCON aanwezig zijn op de Precisiebeurs, het platform voor ketensamenwerking. Dit jaar zal de beurs plaatsvinden op 14 en 15 november. Ons team informeert u graag over de technologieën en ontwikkelingen van DEMCON.