Ontmoet DEMCON

Zin in een vrijblijvende kennismaking? Wil je nader kennismaken met DEMCON zonder meteen te hoeven solliciteren? Dan zien we je graag op de banenbeurzen, bedrijvendagen of andere evenementen waar je ons treft. Waar je ons binnenkort kunt ontmoeten, zie je hieronder.   

 

Op dinsdag 27 maart is DEMCON aanwezig op ZIE van Holland Instrumentation. Dit jaar is de centrale vraag van dit congres ‘Hoe ziet uw bedrijf er over vijf jaar uit?’. Het ZIE Congres brengt ondernemers, wetenschappers, investeerders en overheden uit West-Nederland bij elkaar en laat kansen zien voor nieuwe producten, nieuwe bedrijvigheid, netwerken en financieringsmogelijkheden. Kijk voor meer informatie op de website van Holland Instrumentation.

 

Op 5 april zijn DEMCON bunova en DEMCON kryoz aanwezig op The Thermal Engineering Show in Derby, Groot-Britannië. Tijdens het event komen beslissers en ingenieurs uit de wereldwijde engineering- en maakindustrie met kennis en interesse op het gebied van thermische engineering samen. Kijk voor meer informatie op de website van The Thermal Engineering Show.

 

logo batavierenrace 21.04.2018 – Batavierenrace

DEMCON doet dit jaar weer mee aan de bedrijvencompetitie bij de Batavierenrace op 21 april. Onze collega’s lopen individueel verschillende afstanden op het parcours van Nijmegen naar Enschede.

 

logo enschede marathon 22.04.2018 – Enschede Marathon

Een team van collega’s doet dit jaar mee aan de CompanyRun van de Enschede Marathon op zondag 22 april. Ze lopen de halve marathon.

 

 

Van 24 april tot en met 27 april is DEMCON aanwezig op de Control in Stuttgart. Op deze beurs voor kwaliteitsborging, komen internationale marktleiders en innovatieve leveranciers van alle kwaliteitsgerelateerde technologieën, producten, subsystemen en complete oplossingen in hard- en software samen. Kijk voor meer informatie op de website van de Control.

 

 

Van 2 t/m 5 oktober is DEMCON aanwezig bij World of Technology & Science in Utrecht, de vakbeurs voor technologie, wetenschap en (proces)industrie. De beurs focust dit jaar op vijf gebieden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing. Kijk voor meer informatie op de website van World of Technology & Science.

 

Ook in 2018 zal DEMCON aanwezig zijn op de Precisiebeurs, het platform voor ketensamenwerking. Dit jaar zal de beurs plaatsvinden op 14 en 15 november. Ons team informeert u graag over de technologieën en ontwikkelingen van DEMCON.