Ontmoet DEMCON

Zin in een vrijblijvende kennismaking? Wil je nader kennismaken met DEMCON zonder meteen te hoeven solliciteren? Dan zien we je graag op de banenbeurzen, bedrijvendagen of andere evenementen waar je ons treft. Waar je ons binnenkort kunt ontmoeten, zie je hieronder.  

 

machinebouw_753-753x350 website 7.12.2017 – Machinebouw

Op 7 december 2017 is DEMCON aanwezig op het Machinebouw event in Den Bosch. Daarnaast geeft Jan Leideman er een lezing met de titel ‘Smart industry, geen woorden maar daden’. Kijk voor meer informatie op de website van het Machinebouw event.

 

Logo AgriFoodTech website 13.12.2017 – 14.12.2017 AgriFoodTech

Op woensdag 13 en donderdag 14 december is DEMCON aanwezig bij de AgriFoodTech. Deze vakbeurs, die plaatsvindt in de Brabanthallen in Den Bosch, wordt georganiseerd door Mikrocentrum in samenwerking met het AgriFoodTech Platform. Tijdens deze tweedaagse beurs worden de thema’s ‘High Tech & materialen’, ‘Agri & Food’ en ‘Tuinbouw & uitgangsmaterialen’ samengebracht. Bezoek ons bij stand 55!

Afbeeldingsresultaat voor logo inter-actief studievereniging ut

16.01.2018 - Lunchlezing Inter-Actief

Op 16 januari verzorgt DEMCON een lunchlezing voor de studievereniging Inter-Actief op de Universiteit Twente. Inter-Actief is de studievereniging van de studies Informatica en Business & IT. De lezing wordt gegeven door Jochem Rutgers.