Ontmoet DEMCON

Zin in een vrijblijvende kennismaking? Wil je nader kennismaken met DEMCON zonder meteen te hoeven solliciteren? Dan zien we je graag op de banenbeurzen, bedrijvendagen of andere evenementen waar je ons treft. Waar je ons binnenkort kunt ontmoeten, zie je hieronder.    

vvtp website 13.02.2018 – Lunchlezing VvTP

Op 13 februari verzorgt DEMCON een lunchlezing voor de studievereniging VvTP, Vereniging voor Technische Physica, de studievereniging van de bachelor Technische Natuurkunde en de master Applied Physics aan de Technische Universiteit Delft. De lezing wordt gegeven door Martin Vermeer.

 

logo kivi vierkant 13.02.2018 – Women in Science

Op 13 februari is DEMCON aanwezig tijdens Women in Science. Dit event wordt georganiseerd door KIVI Students Twente en het Netwerk Vrouwelijke Ingenieurs. Collega Daphne Zwartjes is een van de drie dames die tijdens de bijeenkomst haar visie geeft over het realiseren van successen en carrièreplannen. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van KIVI.

 

logo-vierkant 14.02.2018 – Bedrijvendagen Universiteit Twente

Op woensdag 14 februari is DEMCON aanwezig op de Carrièrebeurs tijdens de Bedrijvendagen van de Universiteit Twente. Tijdens dit event kunnen studenten van de Universiteit Twente kennismaken met verschillende bedrijven.

 

de-delftse-bedrijvendagen-2018-logo- vierkant 20.02.2018 – De Delftse Bedrijvendagen

Op 20 februari is DEMCON aanwezig op de Presentatiedagen tijdens De Delftse Bedrijvendagen. Tijdens de Delftse Bedrijvendagen worden diverse activiteiten georganiseerd die de contacten tussen studenten, promovendi en afgestudeerden van de TU Delft enerzijds en potentiële werkgevers anderzijds bevorderen. De Presentatiedagen geven bedrijven de gelegenheid zich met een beursstand te presenteren aan studenten.

wervingsdagen-vierkant-logo 7.03.2018 – Wervingsdagen TU/e

Op woensdag 7 maart zijn we aanwezig op Careerexpo tijdens de Wervingsdagen van de TU Eindhoven. Tijdens de Wervingsdagen presenteren zo’n 150 bedrijven zich aan studenten.