Mechatronic systems engineer (junior)

Je houdt van technische uitdagingen en je hebt de ambitie om je kennis te benutten t.b.v. de nieuwste technologische ontwikkelingen voor de toekomst. Hiernaast ben je een teamplayer die graag creatief en pragmatisch te werk gaat en je voelt je als een vis in het water binnen een informele, en groeiende organisatie.

Herken je jezelf in dit profiel? Dan is DEMCON de juiste werkgever voor jou!

Voor onze vestiging in Groningen zijn wij per direct op zoek naar mechatronic systems engineers.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van mechatronische systeemconcepten voor een grote variatie in producten en machines. Na realisatie van de gekozen oplossing ben je zelf verantwoordelijk voor de validatie ervan. Je brengt inhoudelijke samenhang tussen de systeemeisen, het systeemconcept en de systeemintegratie. Je geeft technisch inhoudelijke ondersteuning aan de projectmanager, zowel bij de acquisitie als bij de overdracht van het projectresultaat naar de klant.

Competenties & ervaring

  • Je beschikt over een relevante technische WO-opleiding;
  • Je hebt een uitstekende kennis binnen het eigen vakgebied en uitgebreide kennis binnen andere vakgebieden;
  • Daarnaast beschik je over conceptueel vermogen, overtuigingskracht, besluitvaardigheid en goede communicatieve vaardigheden en ben je tevens in staat om out-of-the-box te denken;
  • Vloeiend in het Nederlands en het Engels.

Wij bieden

Een afwisselende functie binnen een sterk dynamisch, groeiend en innovatief bedrijf. Uitdagende multidisciplinaire projecten met sterke teamwerk element. Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief.  Marktconforme salariëring en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Reageren/meer informatie

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Lars de Groot,  tel 06 – 51158624. Solliciteren kan door je brief met motivatie en bondig c.v. te versturen naar recruitment@demcon.nl ter attentie van Marleen Blanckenborg, Recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

 

EmailLinkedInFacebookTwitter