Mechatronic system engineer

Door de groei naar de vraag van onze dienst op het gebied van innovatieve multidisciplinaire high-tech productontwikkeling ontstaan er diverse vacatures binnen de engineering teams. Wij zoeken talentvolle en resultaatgerichte ontwerpers die aan de groei van ons bedrijf kunnen werken.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van mechatronische systeemconcepten voor een grote variatie in producten en machines. Na realisatie van de gekozen oplossing ben je zelf verantwoordelijk voor de validatie ervan. Je brengt inhoudelijke samenhang tussen de systeemeisen, het systeemconcept en de systeemintegratie. Je geeft technisch inhoudelijke ondersteuning aan de projectmanager, zowel bij de acquisitie als bij de overdracht van het projectresultaat naar de klant.


Competenties & ervaring

Je beschikt over een relevante WO-opleiding met daarnaast minimaal vier jaar ervaring als mechatronisch ontwerper. Je hebt een uitstekende kennis binnen het eigen vakgebied en uitgebreide kennis binnen andere vakgebied. Daarnaast beschik je over conceptueel vermogen, overtuigingskracht, besluitvaardigheid en goede communicatieve vaardigheden.


Wij bieden

Een afwisselende functie binnen een sterk dynamisch, groeiend en informeel georganiseerd bedrijf. Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief.  Marktconforme salariëring en flexibele arbeidsvoorwaarden.


Reageren/meer informatie

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Chris Nieuwenhuis, groupleader mechatronic systems engineering, tel 088 – 11 52 000. Solliciteren kan door je brief met motivatie en bondig c.v. te versturen naar recruitment@demcon.nl, ter attentie van Marleen Blanckenborg, Recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

EmailLinkedInFacebookTwitter