Mechatronic system engineer

Je houdt van technische uitdagingen en je hebt de ambitie om je kennis te benutten t.b.v. de nieuwste technologische ontwikkelingen voor de toekomst. Hiernaast ben je een teamplayer die graag creatief en pragmatisch te werk gaat en je voelt zich als een vis in het water binnen een informele, en groeiende organisatie.

Herken je jezelf in dit profiel? Dan is DEMCON advanced mechatronics in Eindhoven de juiste werkgever voor jou! Voor onze vestiging in Eindhoven zijn we op zoek naar ontwerpers die met veel enthousiaste een belangrijke bijdrage aan de groei van ons bedrijf gaan leveren. Per direct zijn wij op zoek naar mechatronic systems engineers.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van mechatronische systeemconcepten voor een grote variatie in producten en machines. Na realisatie van de gekozen oplossing ben je zelf verantwoordelijk voor de validatie ervan. Je brengt inhoudelijke samenhang tussen de systeemeisen, het systeemconcept en de systeemintegratie. Je geeft technisch inhoudelijke ondersteuning aan de projectmanager, zowel bij de acquisitie als bij de overdracht van het projectresultaat naar de klant.


Competenties & ervaring

Je beschikt over een relevante WO-opleiding. Je hebt een uitstekende kennis binnen het eigen vakgebied en uitgebreide kennis binnen andere vakgebieden. Daarnaast beschik je over conceptueel vermogen, overtuigingskracht, besluitvaardigheid en goede communicatieve vaardigheden. Je bent tevens in staat om out-of-the-box te denken. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend, in woord en geschrift.


Wij bieden

Een afwisselende functie binnen een sterk dynamisch, groeiend en innovatief bedrijf. Uitdagende multidisciplinaire projecten met sterke teamwerk element. Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief.  Marktconforme salariëring en flexibele arbeidsvoorwaarden.


Reageren/meer informatie

Voor vragen over de functie kun contact opnemen met Sebastiaan Boers, groupleader mechatronic system engineering, tel 088 – 11 52 000. Solliciteren kan door je brief met motivatie en bondig c.v. te versturen naar recruitment@demcon.nl ter attentie van Marleen Blanckenborg, Recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

EmailLinkedInFacebookTwitter