Mechanical engineer (junior)

Construeren, van concept tot realisatie, bezig zijn met nieuwe technische innovaties, werkzaam zijn binnen een organisatie waar de nieuwste ontwikkelingen voor de toekomst worden gerealiseerd, spreekt jou dit allemaal aan? Dan is DEMCON jouw werkgever.

Voor onze vestiging in Groningen zijn wij per direct op zoek naar mechanical engineers.

Als mechanical engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van fijnmechanische constructies voor onze mechatronische producten en machines voor zowel de hightech als de medische branche. Je bent betrokken van specificatie tot en met integratie en onderbouwt je ontwerpen met analyses en berekeningen.

Competenties & Ervaring

  • Afgeronde WO / HBO-opleiding Werktuigbouwkunde / Mechatronica / Biomedische Technologie
  • Kennis van 3D CAD, voorkeur SolidWorks
  • Kennis van fijnmechanische constructieprincipes en FEM analyse
  • Je bent creatief, gedreven, pro-actief, communicatief sterk en een echte teamplayer.

Wij bieden

Een afwisselende functie binnen een sterk dynamisch, groeiend en innovatief bedrijf. Uitdagende multidisciplinaire projecten met sterke teamwerk element. Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief.  Marktconforme salariëring en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Reageren/meer informatie

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Johan de Wit, tel 06 – 57533815. Solliciteren kan door je brief met motivatie en bondig CV te versturen naar  recruitment@demcon.nl ter attentie van Marleen Blanckenborg, Recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

EmailLinkedInFacebookTwitter