Mechanical engineer (junior/starter)

Construeren, van concept tot realisatie, bezig zijn met nieuwe technische innovaties, werkzaam zijn binnen een organisatie waar de nieuwste ontwikkelingen voor de toekomst worden gerealiseerd, spreekt jou dit allemaal aan? Dan is DEMCON jouw werkgever.

Als Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van fijnmechanische constructies voor onze mechatronische producten en machines voor zowel de hightech als de medische branche. Je bent betrokken van specificatie tot en met integratie en onderbouwt je ontwerpen met analyses en berekeningen.

Competenties & Ervaring

  • Afgeronde WO-opleiding Werktuigbouwkunde
  • Kennis van 3D CAD, voorkeur SolidWorks
  • Kennis van fijnmechanische constructieprincipes en FEM analyse
  • Je bent creatief, gedreven, pro-actief, communicatief sterk en een echte teamplayer.

Wij bieden

Een loopbaan binnen een innovatieve organisatie waarbij je komt te werken in een uitdagende omgeving met een prettige werksfeer en betrokken collega’s.  Natuurlijk bieden wij verder mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.

Reageren/meer informatie

Voor vragen over de functie kun contact opnemen met Maarten Dekker, groupleader mechanical engineering, tel 088 – 11 52 000. Solliciteren kan door je brief met motivatie en bondig c.v. te versturen naar recruitment@demcon.nl ter attentie van Marleen Blanckenborg, Recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

EmailLinkedInFacebookTwitter