Industrialisatie engineer

Assemblage | hightech | cleanroom | zelfstandig | kwaliteit

Spreken deze woorden jou aan? Dan ben jij de industrialisatie engineer die we zoeken in Enschede!

DEMCON production is, als onderdeel van DEMCON, verantwoordelijk voor de assemblage, het testen, de aflevering en service van hightech, industriële en medische systemen.

Jouw taken

Als monteur voor industrialisatie projecten ben je in staat om zelfstandig en in teamverband vanaf tekening en werkinstructie een complex mechatronisch systeem te monteren, assembleren en te testen. Het betreft enkel stuks en kleine series, die zowel in als buiten de cleanroom geassembleerd moeten worden. Tevens ben je verantwoordelijk voor de efficiency, kwaliteit en tijdigheid van deze samenstellingen.

Jij bent een industrialisatie engineer met:

  • minimaal een technische opleiding op mbo/mbo+ niveau, bij voorkeur richting Mechatronica, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek;
  • minimaal 3 jaar werkervaring in fijnmechanische montage met onder andere mechatronica, mechanica, elektronica;
  • een proactieve en flexibele instelling en je bent een teamspeler;
  • ervaring met lean-productie (een pré).

De werkzaamheden worden verricht in dagdiensten en je bent bereid om indien nodig extra uren te werken.

We bieden

Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. DEMCON begeleidt hierin en biedt volop doorgroeimogelijkheden via ons brede interne en externe cursusaanbod. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Reageren/meer informatie

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Ronald Liefhebber, groupleader Production, via tel. 088 – 115 20 00. Solliciteren kun je door je brief met motivatie en bondig cv te versturen naar recruitment@demcon.nl, ter attentie van Marleen Blanckenborg, recruiter.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

EmailLinkedInFacebookTwitter