Introductie

Be here. Be the future.

Als je gezonde ambities hebt op het gebied van hightech-technologie en als je je kwaliteiten wilt vertalen in concrete resultaten, ga je jezelf bij DEMCON als een vis in het water voelen. Dat komt omdat we bij DEMCON precies weten wat we je moeten bieden. Waar jij jezelf prettig bij voelt. En hoe jij het best tot je recht komt. Ruim 200 collega’s hebben dat inmiddels al ervaren. En we winden er geen doekjes om: we hopen van harte dat jij dat ook gaat doen. We hebben je namelijk hard nodig.

Sinds onze start in 1993 als spin-off van de Universiteit Twente hebben we een groei doorgemaakt waar de meeste bedrijven alleen maar van kunnen dromen. En die groei heeft er ook voor gezorgd dat we op het gebied van mechatronica een toonaangevende positie in Nederland hebben verworven. We hebben inmiddels vestigingen in Enschede, Eindhoven, Amsterdam en Münster. Maar als we naar onze orderportefeuille en onze groeipotentie kijken, zien we dat we er nog lang niet zijn.

Met jouw hulp willen we doorgroeien naar een nieuw niveau. Nieuwe markten gaan betreden. Onontdekte technologische gebieden gaan ontdekken. Kom dat met ons mee-ervaren. We beloven je dat je er een geweldige toekomst voor terugkrijgt.