Expert/Specialist Publiek-Private Samenwerking

Samenwerking | technische sector | innovatie | publieke en private sector | subsidie

Spreken deze woorden jou aan? Dan ben jij de expert/specialist publiek-private samenwerking die we zoeken in Enschede!

De ambitie van DEMCON om te groeien vertaalt zich in het oppakken van nieuwe projecten, in het verkennen van internationale markten en het uitbreiden onze expertise en capaciteit. Met die insteek zijn we regelmatig betrokken bij geschikte samenwerkingsverbanden.

Jouw taken

Als expert/specialist publiek-private samenwerking ben je, samen met de manager public private partnerships, verantwoordelijk voor het aanvragen van subsidie voor innovatieve high-tech projecten met de nadruk op de daarbij behorende samenwerkingsverbanden van DEMCON. Deze samenwerkingen kunnen zowel op initiatief van DEMCON, als door een externe partij tot stand komen.

Wanneer DEMCON vanuit de eigen ontwikkeling een project opstart waarbij de behoefte is aan partners, identificeer jij als eerste het vraagstuk en verken je de financieringsmogelijkheden. Daarna ga jij actief op zoek naar mogelijke partners om een consortium te vormen en onderhandel je met hen over een samenwerking. Na de totstandkoming van een partnerschap, ben jij verantwoordelijk voor de subsidieaanvraag. Je schrijft het projectvoorstel en je dient de subsidieaanvraag in. Voor en na toekenning van de subsidie neem jij het onderhouden van de relatie met de partners op je, waarbij je actief interesse toont voor hun praktijken en beleid en zie je erop toe dat het consortium aan de voorwaarden voor de subsidie voldoet. Dit houdt onder andere in dat je het financiële beheersaspect van het project samen met de projectmanager onder je hoede neemt en daarnaast juridische en contractuele zaken in samenwerking met de legal counsel op je neemt.

Bij externe aanvragen voor deelname van DEMCON in een consortium ben jij het eerste aanspreekpunt. Je beoordeelt in hoeverre het project aansluit bij de koers van DEMCON en je bent, in geval van deelname, verantwoordelijk voor de communicatie en begeleiding van het project vanuit DEMCON.

Jij bent een specialist met

  • een wo-denkniveau, je bent in staat je snel kennis van technologie eigen te maken;
  • minimaal 5 jaar ervaring, bij voorkeur in een technische omgeving;
  • ervaring met projectmanagement;
  • een intrinsieke motivatie en je bent geduldig en flexibel;
  • coördinatievaardigheden en je kan goed inspelen op veranderingen;
  • sterke communicatieve en sociale vaardigheden en een proactieve houding;
  • een vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wat bieden we?

Bij DEMCON kom je terecht in een dynamisch, groeiend en innovatief bedrijf. Met onze complexe projecten en multidisciplinaire teams bieden we jou in deze functie veel uitdaging en afwisseling. Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s is onze werksfeer goed, open en informeel en de organisatiestructuur plat. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseren.

We bieden je de mogelijkheid tot verdere opleiding en persoonlijke ontwikkeling, zodat jij kunt doorgroeien. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

 

Reageren/meer informatie

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Tim Gorter op 088 – 115 20 00. Solliciteren kan door je brief met motivatie en bondig cv te versturen naar recruitment@demcon.nl, ter attentie van Marleen Blanckenborg, Recruiter.

EmailLinkedInFacebookTwitter