Embedded hardware engineer

Embedded systems | hardware | hightech | multidisciplinair | klantcontact | concepten

Spreken deze woorden jou aan? Dan ben jij de embedded hardware engineer die we zoeken in Enschede!

Bij DEMCON werken de embedded hardware engineers aan embedded systemen voor producten die variëren van 3D-printers tot medische systemen en robotica systemen. Hiervoor hebben we expertise op het gebied van sensoren, draadloze technologie, motion en data-acquisitie. In onze producten spelen de interfaces tussen mechanica, software en elektronica een belangrijke rol. Je komt dus te werken binnen een multidisciplinair team. Binnen de electronics engineering afdeling zijn naast embedded hardware ook de disciplines FPGA-ontwerp en elektrotechniek vertegenwoordigd.

Jouw taken

Als embedded hardware engineer variëren jouw werkzaamheden van het ontwerpen van de architectuur tot het uitwerken en testen van het elektronische systeem. Dankzij jouw analytische en conceptuele vermogen ben jij van grote waarde tijdens de specificatie- en conceptfase.

Je werkt daarbij veel samen met de systeemarchitect en in nauwe afstemming met de andere disciplines in het project, kom je tot de beste oplossing voor het systeem.

Jij bent een electronics engineer met

  • een afgeronde hbo- of wo-opleiding Elektrotechniek;
  • minimaal 3 tot 5 jaar ervaring met embedded systems ontwerp;
  • goed analytisch en conceptueel vermogen;
  • een hands-on mentaliteit en je bent creatief, zorgvuldig en gericht op resultaat;
  • sociale vaardigheden en je bent een bruggenbouwer.

Wat bieden we?

Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid tot verdere opleiding, zodat jij kunt doorgroeien. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Reageren?

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Tanja Kauffman, groupleader electronics engineering, tel. 088 – 115 20 00. Solliciteren kun je door je brief met motivatie en bondig cv te versturen naar recruitment@demcon, t.a.v. Marleen Blanckenborg, recruiter.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

EmailLinkedInFacebookTwitter