Electrical engineer

De afdeling electronics engineering ontwerpt besturingen voor een grote variatie aan mechatronische producten. De expertise ligt op het vlak van motion, data acquisitie, sensor technologie, machine-/productveiligheid en connectivity (custom-made kabel oplossingen).

De besturingen bestaan vaak uit industriële pc oplossingen, industriële bussystemen of PLC systemen. Samen met industrieel beschikbare hardware en custom interconnectie vormt dit een totaal oplossing voor onze klanten.

Als electrical engineer werk je samen in een projectteam. Hierbij is een goede communicatie naar de afdelingen mechanica, software, prototyping en systeem engineering noodzakelijk.

Samen ben je o.a. verantwoordelijk voor het concept, ontwerpen en uitwerken van het systeem. Tijdens de realisatie fase ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van de montage en uiteindelijk het in bedrijf stellen en de verificatie van het systeem.

Competenties & ervaring

  • Je hebt recent een HBO opleiding Elektrotechniek gevolgd.
  • Daarnaast ben je creatief, zorgvuldig, gericht op resultaat en ben je bereid je verder te ontwikkelen.
  • Een brede interesse in het vakgebied is onmisbaar, maar ook de wil om over de grenzen van je eigen vakgebied te kijken is van belang.
  • Je beschikt over een hands-on mentaliteit en hebt er geen problemen mee om ook projecten op andere vlakken aan te pakken.
  • Je beschikt bij voorkeur over stage/werk -ervaring in de machinebouw.

Wij bieden
Een afwisselende functie binnen een sterk dynamisch, groeiend en informeel georganiseerd bedrijf. Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief. Marktconforme salariëring en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Reageren?
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Gino Heijnsdijk, teamleider, tel. 088-1152000.
Solliciteren kun je door je brief met motivatie en bondig C.V. te versturen naar recruitment@demcon, t.a.v. Marleen Blanckenborg, HR-manager.

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

EmailLinkedInFacebookTwitter